Beschrijving

Beats Solo3 Wireless

Met een batterij die tot wel 40 uur meegaat, is de Beats Solo3 Wireless de perfecte koptelefoon voor dagelijks gebruik. Haal het meeste uit je muziek met een bekroonde, intense Beats-luisterervaring.

Apple W1 Chip

Beats en Apple transformeren de manier waarop je naar muziek luistert met de introductie van Apple W1-technologie in Beats Solo3Wireless. De ongelofelijke W1-chip zorgt voor probleemloze configuratie en schakeling voor je Apple devices*, een geweldige batterijduur en opladen binnen 5 minuten dankzij Fast Fuel.

*Vereist een iCloud-account en macOS Sierra, iOS 10 of watchOS 3 of hoger.

Tot wel 40 uur batterijduur

Zet de nieuwe Beats Solo3 Wireless op repeat en blijf de hele dag draadloos, dankzij de nieuwe Apple W1-technologie, met een batterijduur van wel 40 uur, binnen 5 minuten opladen dankzij Fast Fuel en probleemloze configuratie en schakeling voor je Apple apparaten.

Bekroond geluid

Deze koptelefoon biedt een perfecte afspeelkwaliteit met een zorgvuldig afgestelde akoestische weergave die zorgt voor maximale helderheid, reikwijdte en balans. De zeer comfortabele oorschelpen houden omgevingsgeluid buiten, zodat je de muziek kunt ervaren zoals deze bedoeld is.

5 minuten laden = 3 uur afspelen

Met Fast Fuel kun je na 5 minuten opladen weer 3 uur afspelen wanneer de batterij bijna leeg is.

Uitgepakt

  • 01 Beats Solo3 Wireless-koptelefoon
  • 02 Opberghoesje
  • 03 3,5 mm RemoteTalk-kabel
  • 04 Universele USB-oplaadkabel (USB-A naar USB Micro-B)
  • 05 Beknopte handleiding
  • 06 Garantiekaart