Kabelmanagement

Herkend u de wirwar aan kabels rondom uw werkplek? Het zorg voor stofnesten, onnodig uitval van netwerken,computers en servers kan kortsluiting en daarmee brand opleveren wat resulteert in verlies van data en arbeidstijd.Het verkeerd aanleggen van bekabeling kan leiden tot enorme problemen, hierdoor kunnen trage verbindingen ontstaan.

meer informatie is hier te vinden

Antivirus en firewall beveiliging

Met de beveiligingssystemen van MOG ICT, zoals anti-SPAM, anti-VIRUS applicaties en firewalls, beschermt u uw grootste goed, zonder de gewenste flexibiliteit te verliezen. Daarnaast zorgen onze Back-up mogelijkheden ervoor dat u, indien nodig, snel kunt terugvallen op een recente back-up. Altijd en overal uw gegevens bij de hand. Dat is werken zonder zorgen.

meer informatie is hier te vinden

Backup management

Bij MOG kunt u ook het management van uw back-upproces uit handen geven. U beschikt zelf op uw locatie over de back-upinfrastructuur.

meer informatie is hier te vinden

Server- en netwerk beheer

Voor bedrijven met minder dan 55 medewerkers is het de vraag of het verstandig is een vast persoon met vaste lasten in dienst te nemen. De kosten zijn hoog, kans op overstappen is groot, en betrokkenheid en binding zijn en blijven een risico.

meer informatie is hier te vinden

Verhuizing van uw ICT infrastructuur

Uw ICT infrastructuur maakt tegenwoordig een zeer belangrijk onderdeel uit van een verhuizing.
Vaak wordt de gehele verhuisplanning afgestemd op de verhuizing van de ICT en heeft u niet genoeg eigen personeel om vakkundig de pc’s en servers af te koppelen, te verpakken en op de nieuwe locatie weer correct aan te sluiten. Bovendien wilt u er zeker van zijn dat alles na de verhuizing echt werkt, misschien wel beter dan u voor de verhuizing had kunnen realiseren. Kortom uw verhuizing verdient de nodige aandacht op gebied van ICT.

meer informatie is hier te vinden