Beschrijving

Een serieuze gaminglaptop

Alle kracht en prestaties die je nodig hebt om jezelf te kunnen meten met de allerbesten. Een groot toetsenbord  met achtergrondverlichting. En een stijlvol design. De IdeaPad L340 Gaming (15) is de ideale  laptop voor gamers, van binnen én van buiten.

Brengt de gamer in je naar boven

Met een Intel® Core™ i7-processor van de 9e generatie biedt de IdeaPad L340 Gaming alles wat je nodig hebt om iedereen achter je te laten en te slim af te zijn.

De nieuwe supercharger

De gaming laptops GeForce® GTX 1650 zijn ontwikkeld met de baanbrekende grafische prestaties van de bekroonde NVIDIA Turing™-architectuur om je favoriete games te superchargen.

Verlies jezelf in de game

Dolby Audio™ vormt een belangrijk onderdeel van elke IdeaPad L340. Deze geavanceerde geluidstechnologie  tilt je gamebeleving naar een hoger plan, zodat je nog meer van je games kunt genieten.

 

Jij bent de baas

De IdeaPad L340 heeft twee verschillende modi: ‘Snel’ voor games en ‘Stil’ voor werk. Elke modus oogt, voelt en  werkt anders. Je wisselt eenvoudig tussen de twee op basis van wat je wilt doen.

Omdat jouw privacy belangrijk is

Livestreaming is eenvoudig op de IdeaPad L340, waarbij je privézaken privé blijven. Met de fysieke sluiter op de  webcam kun je je camera op elk moment afsluiten van de buitenwereld.