Beschrijving

SIMPEL. STERK. SPELEN.
G413 is ontwikkeld, ontworpen en gemaakt om geavanceerde prestaties te bieden met de perfecte set functies. Het slanke, mesachtige chassis is gemaakt van een sterke, lichtgewicht 5052 aluminiumlegering. Onderaan is ruimte voor muis- en koptelefoonkabelbeheer, plus in hoogte verstelbare voet met rubberen pootjes. Zo vind je precies de hoek die bij jou past.

 

ROMER-G TACTILE
De Romer-G™Tactile mechanische schakelaar heeft een korte aanraking met 1,5 mm – 25% sneller11,5 mm tegenover 2,0 mm werkingsafstand op standaard mechanische schakelaars. dan de standaard mechanische schakelaars van de concurrentie. Romer-G biedt de perfecte mix van snelheid, precisie en stille prestaties en geeft met een waarneembaar tikje vertrouwen tijdens de bediening.

 

NAUWKEURIGE TOETSVERLICHTING
De Romer-G is ook specifiek ontworpen voor nauwkeurige, heldere verlichting door de toets. Toetsen zijn dus altijd zichtbaar en leiden nooit af, vooral niet tijdens die nachtelijke gamingsessies (en dat zijn toch de beste). Dit alles geeft de G413 Carbon in elementair rood en de G413 Silver in markant wit hun scherpe, eersteklas look.

 

ALUMINIUMLEGERING VAN LUCHTVAARTKWALITEIT
De bovenkant is van een geborstelde 5052 aluminium-magnesiumlegering en vormt de ruggengraat van het toetsenbord. Het resultaat is een gestroomlijnd ontwerp dat van alle gemakken is voorzien. De G413 is gecreëerd uit de beste materialen met de nadruk op een hoogwaardige afwerking en uitstekende prestaties.

 

USB-DOORVOER
De USB-doorvoerpoort kan met de extra, toegewezen USB-kabel op zijn eigen invoer worden aangesloten voor een vermogensdoorgifte en gegevensnelheid van 100%. Gebruik de poort op de G413 net als elke andere USB-poort.

 

MEDIABEDIENING BINNEN HANDBEREIK
Blijf in het spel en houd de controle over je audio. De FN-toetsen op de G413 hebben speciale mediaknoppen, zodat je direct kunt afspelen, pauzeren en dempen. Ga in een handomdraai naar het volgende liedje of draai het volume omhoog van dit nummer. Gebruik de FN-schakelfunctie in de Logitech Gaming Software (LGS) en configureer je functietoetsen om deze media-opdrachten standaard uit te voeren.

 

GAMINGTOETSEN
G413 wordt geleverd met 12 toetsen zodat je belangrijke gamingtoetsen kunt opwaarderen en ze kunt laten aansluiten bij je favoriete game of je favoriete karakter. Verwissel ze snel en eenvoudig met de bijgeleverde toetsentrekker.

 

GEAVANCEERDE GAMINGFUNCTIES
Activeer de gamemodus om toetsen te deactiveren die in de weg kunnen zitten, zoals de Windows-toets. Met de rollover van 26 toetsen druk je in elke gewenste volgorde gelijktijdig op meerdere toetsen plus speciale toetsen (Control, Alt, Shift) en krijg je het gewenste resultaat. De prestatiegerichte antighosting geeft je bovendien betrouwbare controle wanneer er meerdere game-opdrachten tegelijk worden gegeven.

 

PROGRAMMEERBARE MACRO’S
Gebruik LGS om aangepaste functies en macro-opdrachten op de toetsen F1-F12 te programmeren. Besteed minder tijd aan het invoeren van je huidige aanval en meer tijd aan het plannen van je volgende. Met G413 voer je complexe opdrachten uit of ontketen je een getimede reeks acties of spreuken met één druk op de knop.