Beschrijving

MECHANISCH GAMINGTOETSENBORD UIT DE G900-SERIE

De beste prestaties, engineering en het mooiste ontwerp. De G910 zit boordevol programmeerbare G-toetsen, LIGHTSYNC RGB, Romer-G Tactile-toetsschakelaars, geïntegreerde handsteun en meer.

 

ROMER-G TACTILE
De mechanische Romer-G-toetsschakelaars, dé keuze voor professionals in eSports, leveren stille, nauwkeurige prestaties die comfortabel aanvoelen en ongelofelijk duurzaam zijn. De G910 heeft de tactile-variant met een voelbare werkingsfeedback.

 

LightSync RGB
LIGHTSYNC RGB-verlichting reageert op de actie in diverse spellen en markeert bijvoorbeeld belangrijke verbindingen automatisch. Je kunt helderheid en kleur perfect aan jouw stijl, systeem en omgeving aanpassen. Kies uit een volledig spectrum van zo’n 16,8 miljoen kleuren, en synchroniseer verlichtingsanimaties en -effecten met je andere Logitech G-apparaten. Pas het allemaal snel en eenvoudig aan met Logitech Gaming Software.

 

PROGRAMMEERBARE G-TOETSEN
De negen toegewezen G-toetsen kunnen worden geprogrammeerd met aangepaste macro’s en opdrachten in de app. Voer complexe handelingen simpel en snel uit met één toetsaanslag. G-toetsen kunnen per game of app worden toegewezen voor aanpasbaarheid en gebruiksgemak. Gebruik de Logitech Gaming Software (LGS) voor eenvoudige installatie en om profielen, macro’s, opdrachten en meer te beheren.

 

 

ARX TWEEDE SCHERM
De Arx Control-app integreert de mogelijkheid tot het gebruik van een tweede scherm in de G910. Gebruik je smartphone of tablet om tijdens het gamen informatie en belangrijke systeemstatistieken weer te geven. Je kunt voor ondersteunde spellen zelfs knoppen voor in het spel toevoegen. Het verstelbare smartdock in de G910 biedt ruimte aan de meeste mobiele iOS®- en Android™-apparaten. Download de Arx-app via Apple- of Android-winkels en download LGS voor connectiviteit in het spel.

 

 

SPECIFIEKE MEDIAKNOPPEN
Bedien je muziek en video’s dankzij de toegewezen mediaknoppen om af te spelen, te pauzeren en te dempen en een track/scene over te slaan. Dankzij de geïntegreerde roller kan het volume met één aanraking worden aangepast.

 

113 TOETSEN MET ANTIGHOSTING
Registreer op betrouwbare wijze de invoeren die je zelfs tijdens de meest veeleisende gamingsessies hebt gedaan. G910 heeft antighostingbescherming voor elke toets op het toetsenbord.

 

LANGDURIG COMFORT
Ondersteuning en comfort voor langdurig gamen was erg belangrijk bij het ontwerp van de G910. De toetsen zijn voorzien van een coating met uv-bescherming en zijn bestand tegen vette vingers en schuring. Een grote, geïntegreerde handsteun plaatst je handen dichterbij de toetsen, in een meer natuurlijke positie. De verstelbare voet is aan te passen aan verschillende handformaten en type- en gamingstijlen.

 

SPECTRUM OF SPARK
G910 is verkrijgbaar in twee versies: Spectrum of Spark. Spectrum heeft gladde toetsen en een volledige, rechte handsteun. Spark heeft gefacetteerde toetsen en een volledige, asymmetrische handsteun. De functies en functionaliteit zijn hetzelfde, dus kies de stijl die bij je past.