Beschrijving

Logitech HD Pro Webcam C920 biedt snellere,vloeiendere video in Full HD (1080p),die op meer computers werkt dankzij de H.264-videostandaard. Uw dierbaren zullen u zeker zien dankzij de adembenemende helderheid in Full HD:alleen op de C920 en Skype. U geniet van snellere,vloeiendere video en betere beeldkwaliteit,die minder vereist van uw computer dankzij H.264-codering:de industriestandaard voor HD-video.De autofocus in 20 stappen is responsiever,gevoeliger en intelligenter. Wilt u de kinderen die niet kunnen stilzitten of uw laatste dansmoves vastleggen,dan biedt de C920 haarscherpe beelden (vanaf 10 cm en daarboven) voor elke gelegenheid.
Key Selling Points

Videogesprekken in Full HD (1080p) op SkypeH.264-videostandaardHD 720p-videogesprekkenVideo-opname in Full HD (1080p)Met één klik naar FacebookAutofocusOptische Carl Zeiss-lensNatuurlijk stereogeluidStabiele bevestigingsclipFoto’s van 15 megapixels
Product Features

Videogesprekken in Full HD (1080p) op Skype Uw dierbaren zullen u zeker zien dankzij de adembenemende helderheid in Full HD:alleen op de C920 en Skype.H.264-videostandaard U geniet van snellere,vloeiendere video en betere beeldkwaliteit,die minder vereist van uw computer dankzij H.264-codering:de industriestandaard voor HD-video.HD 720p-videogesprekken U profiteert van 720p-videogesprekken met de meeste toonaangevende IM-services,waaronder Windows Live Messenger en Logitech Vid HD.Video-opname in Full HD (1080p) U kunt video opnemen in adembenemend Full HD-breedbeeld (1080p) met 30 frames per seconde (fps). En dankzij H.264-codering hoeft uw computer niet zo hard te werken om geweldige video te krijgen.Met één klik naar Facebook U kunt gemakkelijk HD-video (1080p) opnemen en in een mum van tijd in HD uploaden naar Facebook,Twitter of YouTube dankzij H.264,een geavanceerde compressietechnologie.Autofocus De autofocus in 20 stappen is responsiever,gevoeliger en intelligenter. Wilt u de kinderen die niet kunnen stilzitten of uw laatste dansmoves vastleggen,dan biedt de C920 haarscherpe beelden (vanaf 10 cm en daarboven) voor elke gelegenheid.Optische Carl Zeiss-lens Geniet van haarscherpe beelden van een lens die is ontworpen met behulp van een van de pioniers in de industrie.Natuurlijk stereogeluid Uw dierbaren zullen u zeker horen dankzij de twee stereomicrofoons.Stabiele bevestigingsclip Dankzij de veelzijdige clip met rubberen bumpers kunt u de webcam veilig bevestigen op het scherm van uw desktop of laptop. U kunt hem zelfs bevestigen op een statief.Foto’s van 15 megapixels U kunt briljante foto’s van 15 megapixels (softwarematig) verzenden naar de mensen om wie u geeft.