Beschrijving

Geniet van videogesprekken in breedbeeld HD 720p met de meeste bekende IM-toepassingen en Logitech Vid HD. Met één klik kunt u eenvoudig HD-video (720p) opnemen en uploaden naar Facebook of YouTube.Zelfs als u een videogesprek voert bij weinig licht of slechte achtergrondverlichting,zal de camera zich op intelligente wijze aanpassen om het best mogelijke beeld te produceren. Uw videogesprekken worden nog leuker met Video Effects. U kunt uw berichten gemakkelijk iets extra’s geven met neoneffecten,visoogvervormingen en andere effecten.Bellen met beeld in HD is nu gratis,snel en gemakkelijk voor u en de mensen met wie u wilt praten. Bovendien is het programma in uw webcamset-up ingebouwd,zodat u meteen kunt beginnen met bellen.
Key Selling Points

Videogesprekken in HD5-megapixel foto’sUploaden naar Facebook met één muisklikLogitech Vid HDIngebouwde microfoon met RightSoundRightLight 2-technologieLogitech Video Effects
Product Features

Videogesprekken in HD Bellen met beeld in HD 720p is mogelijk bij de meeste bekende instant-messagingtoepassingen en Logitech Vid HD.5-megapixel foto’s U kunt foto’s maken met een hoge resolutie tot 5 megapixels (softwarematig).Uploaden naar Facebook met één muisklik Met één klik kunt u eenvoudig HD-video (720p) opnemen en uploaden naar Facebook of YouTube.Logitech Vid HD Bellen met beeld in HD is nu gratis,snel en gemakkelijk voor u en de mensen met wie u wilt praten. Bovendien is het programma in uw webcamset-up ingebouwd,zodat u meteen kunt beginnen met bellen.Ingebouwde microfoon met RightSound U krijgt heldere gesprekken zonder hinderlijke achtergrondruis.RightLight 2-technologie Zelfs als u een videogesprek voert bij weinig licht of slechte achtergrondverlichting,zal de camera zich op intelligente wijze aanpassen om het best mogelijke beeld te produceren.Logitech Video Effects Uw videogesprekken worden nog leuker met Video Effects. U kunt uw berichten gemakkelijk iets extra’s geven met neoneffecten,visoogvervormingen en andere effecten.