Wij bieden natuurlijk een ruime keuze aan voor geconfigureerde systemen. Maar als u opzoek bent naar de voor u perfecte computer die al uw wensen beantwoordt voor bijvoorbeeld het spelen van de laatste game’s, het opmaken van cad tekeningen of het bewerken van full hd video’s , dan is het zelf of door ons laten samenstellen van een pc niet alleen verstandig, maar meestal ook zeer voordelig.

Wij kunnen uw nieuwe systeem bouwen zoals u dat wilt. U kunt de onderdelen zelf uitkiezen of natuurlijk met hulp van 1 van onze medewerkers. Wij gebruiken componenten van A-merken en besteden grote zorg aan het samenstellen en daarna het uitvoerig testen van uw nieuwe computer. Zo bent u als klant verzekerd van een stabiele computer!

Wanneer u gebruik wilt maken van deze dienst kunt u mailen of langs komen in de winkel. Dan zullen wij u een scherpe offerte aanbieden. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. Wij kunnen u dan een scherpe offerte aanbieden, mocht u al een offerte van een ander bedrijf hebben kunt u deze altijd bij ons inleveren voor een second opinion.

 

  • Moederbord: Het hart van de computer wordt gevormd door het moederbord, afhankelijk van uw eisen kunt u uit verschillende moederborden kiezen die passen bij uw eisen als gebruiker.
  • Processor: Waar gaat u de computer voor gebruiken, voldoet een relatief eenvoudige processor, of juist niet. Daarnaast kunt u natuurlijk kiezen tussen de bekende merken, Intel en AMD.
  • Geheugen: De snelheid waarmee uw computer de taken uitvoert wordt grotendeels bepaald door de grootte van het werkgeheugen. Hoe veeleisender het takenpakket hoe meer geheugen u nodig hebt, kies precies de juiste hoeveelheid.
  • Videokaart: Vooral bij het samenstellen van een game pc of bij videobewerking is een goede grafische kaart essentieel, kies de grafische kaart die bij uw gebruik past.
  • HDD/SSD: Heeft u veel opslag nodig, dan kunt u verschillende grote hardeschijven configureren. Een hardeschijf voor het besturingssysteem en een extra hardeschijf voor opslag van uw favorite audio en video is eenvoudig te configureren.Wenst u meer snelheid, dan bied een Solid State Drive ofwel SSD een uitkomst. Deze SSD’s bestaan uit flash geheugen welke als eigenschap heeft dat het een veel snellere lees en schrijfsnelheid bezit dan traditonele hardeschijven. Het is aan te raden om een SSD als eerste schijf te configueren met eventueel daarbij een grote hardeschijf voor uw opslag.
  • Optische drive (DVD-speler/brander Blu ray-speler/brander): De optische drive van uw computer zorgt dat uw media gelezen kan worden. Standaard is in al onze computers een DVD/CD Brander aanwezig. Hiermee kunt u DVD’s & CD’s lezen en branden.
  • Besturingssysteem: U zit bij ons niet vast aan een besturingssysteem. Heeft u zelf al een legale Windows licentie, dan kunt u die natuurlijk gebruiken. Verder bieden wij de laatste versies van Windows 8.1 of windows 10.
  • Voeding: Een voeding is essentieel voor de computer; hij voorziet alle onderdelen van stroom. In principe is de voeding één grote adapter: Er gaat netstroom in op 230 Volt, en er komt stroom op verschillende (kleinere) voltages uit.