Beschrijving

De sportoortelefoons van Runner Raptors zijn ontworpen voor diegenen die graag buiten oefenen zonder concessies te doen aan functionaliteit en technologie. Hun moderne ontwerp en meerdere functies maken ze tot een onmisbaar accessoire voor mensen die geen oproepen willen missen of naar muziek willen luisteren terwijl ze onderweg zijn.

Technologie en praktisch aan uw zijde

Deze stereohoofdtelefoons hebben een ingebouwde microfoon en een knop beantwoorden / beëindigen: u kunt genieten van uw favoriete afspeellijst of inkomende oproepen beantwoorden terwijl u aan het trainen bent. De zachte siliconen hoofdbanden en de 4 paar oordopjes in verschillende maten garanderen maximaal comfort. De Runner Raptors zijn IPX4 gecertificeerd: ze zijn bestand tegen zweet en waterspetters. Nadat de oortelefoon is verwijderd van de oplader, worden deze automatisch ingeschakeld. De eerste keer dat u ze gebruikt, moet u Bluetooth op uw smartphone instellen en de hoofdtelefoon koppelen (pairing). Als u de Runner Raptors wilt uitschakelen, plaatst u ze gewoon in de praktische doos die ook als een doos fungeert.

Energie herladen

Het basisstation is uitgerust met een interne 1000 mAh batterij, wat betekent dat u de oortelefoons maximaal 10 keer draadloos kunt opladen. Nadat u de Raptors hebt vervangen, sluit u eenvoudig het apparaat om ze uit te schakelen en begint u ze op te laden. Zodra de stroomcapaciteit van het basisstation is verbruikt, kunnen uw Raptors worden opgeladen met behulp van de meegeleverde Micro USB-kabel.

Zorgvrije training

Ren in volledige vrijheid: de compacte basiseenheid kan veilig in een geldriem worden opgeborgen. Wanneer je training voorbij is, gooi je de Runner Raptors gewoon naar binnen.