Beschrijving

VG4-W

De VG4-W Behuizing onderscheidt zich door zijn veelzijdige functies tegen een aantrekkelijke prijs. De kleuren (groen) zijn duidelijk zichtbaar door het acryl zijraam. Aan de voorkant bevinden zich twee USB 3.0 (intern 19-pins moederbord connector incl. USB 2.0 plug), twee USB 2.0 en twee audio-aansluitmogelijkheden.

Veel ruimte

Dankzij de afneembare zijpanelen biedt de VG4-W ruimte voor de probleemloze installatie van koelers met een hoogte van maximaal 16,0 cm en videokaarten met een maximale lengte van maximaal 31,0 / 38,5 cm (na verwijdering van de SSD harde schijfbehuizing). Een totaal van maximaal zes uitbreidingskaarten kunnen worden geïnstalleerd. De maximale lengte voor voedingen is 25,0 cm. Een stoffilter is vooraf geïnstalleerd op de bodem. De VG4-W biedt installatie openingen voor een CPU koeler en heeft daarnaast twee openingen voor optionele waterkoeling evenals een comfortabel kabel management systeem.

Installatie-opties voor Drives

De ATX behuizing biedt drie 5,25 “drive bays voor optische drives of twee 5.25″ drive bays en een extern toegankelijke 3,5 ” bay. Hier kan bijvoorbeeld een kaartlezer snel en eenvoudig worden geïnstalleerd . Intern kunnen drie 3,5 “harde schijven worden geïnstalleerd met behulp van de drukclips. In de tweede montageframe kunnen drie 2,5 “HDD / SDD worden geïnstalleerd en op de bodem van de behuizing is ruimte voor een extra 2,5” HDD / SSD.

Koeler Configuration

Een 120 mm LED-Fan met stoffilter zijn pre-installed in de voorkant, daarnaast is er een 120 mm LED-Fan geïnstalleerd in het achter paneel. Aansluitingen Voorzijde Twee USB 3.0 (intern 19-pins moederbord connector incl. USB 2.0 plug), twee USB 2.0 en twee audio-poorten aan de voorzijde bieden snelle toegang voor het aansluiten van randapparatuur.

Te gebruiken met:

  • Mainboard: Mini-ITX, Micro-ATX, ATX
  • Max. Lengte Grafische Kaarten: 31,0 / 38,5 cm (Met middelste HDD kooi verwijderd)
  • Max. Hoogte CPU Cooler: 16,0 cm
  • Max. Lengte Voeding: 25,0 cm