Hulp Op Afstand

MOG ICT BV is in staat om uw bureaublad direct over te nemen voor een reparatie op afstand. U kunt hiervan gebruik maken door te bellen met onze zakelijke helpdesk. De zakelijke helpdesk is direct beschikbaar en kan u meteen ondersteuning bieden, waar u zich ook maar bevindt…

meer informatie is hier te vinden

Reparatie

MOG ICT BV heeft een eigen technische dienst in Veendam. Hier kunt u terecht voor alle soorten reparaties aan uw computer, notebook, server, tablet, printers, etc.
Ook hebben wij buitendienst monteurs die reparaties aan huis of bedrijf kunnen doen.

meer informatie is hier te vinden

Reparatieprijzen

MOG ICT BV heeft een eigen technische dienst in Veendam waar u terecht kunt voor alle soorten reparaties aan uw computer, notebook, server, tablet, mobiele telefoons, printers, etc.

meer informatie is hier te vinden

Onderhoud & Beheer

Het is van groot belang dat u ervoor zorgt dat uw netwerk in top conditie blijft. Het regelmatig nakijken van uw netwerk kan problemen en eventuele downtime van uw netwerk verminderen. Wij bieden u de mogelijkheid om dit voor u te uit te voeren.

meer informatie is hier te vinden

Servicecontracten

MOG ICT BV kan u vele mogelijkheden bieden voor het onderhoud en beheer van de geleverde oplossingen. Wij kunnen alle verantwoordelijkheden en de daarbij behorende zorgen op het gebied van ICT op ons nemen, zodat u zich kunt blijven richten op de kernactiviteiten van uw onderneming. Ook hebben wij passende servicecontracten voor particulieren.

meer informatie is hier te vinden