Verhuizing Van Uw ICT Infrastructuur

Uw ICT infrastructuur maakt tegenwoordig een zeer belangrijk onderdeel uit van een verhuizing.
Vaak wordt de gehele verhuisplanning afgestemd op de verhuizing van de ICT en heeft u niet genoeg eigen personeel om vakkundig de pc’s en servers af te koppelen, te verpakken en op de nieuwe locatie weer correct aan te sluiten. Bovendien wilt u er zeker van zijn dat alles na de verhuizing echt werkt, misschien wel beter dan u voor de verhuizing had kunnen realiseren. Kortom uw verhuizing verdient de nodige aandacht op gebied van ICT.

Accuraat en vakkundig

Het gaat bij een ICT verhuizing om een perfecte afstemming met uw ICT afdeling. Als integraal onderdeel in het verhuisproces is MOG ICT BV een onmisbare schakel voor het zorgvuldig voorbereiden en verhuizen van het zenuwstelsel van uw organisatie. Wij garanderen een behandeling waarbij er geen risico’s worden genomen zodat uw medewerkers na de verhuizing weer direct aan de slag kunnen. Dat is waar wij voor staan en wat eerdere opdrachtgevers al hebben mogen ervaren.

Totaalpakket ICT

Zo verzorgen wij als ondersteuning van uw ICT-afdeling: aan- en afkoppelen van systemen, wegwerken van bekabeling (cable management), patchen van data en telefonie op de werkplek en in de patchkast, inventarisatie ICT apparatuur, aanleggen infrastructuur en servers verhuizen. Onze ICT specialisten kunnen ook de complete projectbegeleiding verzorgen bij het verhuizen. MOG ICT BV heeft ruime ervaring met projectmatig verhuizen van ICT apparatuur en wij hebben de juiste instelling om ook ’s avonds en in het weekend ervoor te zorgen dat de downtijd van uw organisatie minimaal is bij het verhuizen . MOG ICT BV begeleidt u om een vloeiende overgang te realiseren.

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Advies met betrekking tot verhuizing internet
  • Doormeten bekabeling nieuwe locatie
  • Aanpassing voorzieningen nieuwe locatie
  • Fysieke verhuizing van de apparatuur
  • Aansluiten apparatuur op nieuwe locatie

 

Wilt u meer informatie? vul dan het contactformulier in, dan wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.